sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Isänpäivää, illallisia ja vaikka mitä :)

Isänpäivää juhlittiin meillä mukavasti perheen kesken. Isi yllätettiin suklaisella sitruunatuorejuustokakulla ja tietysti isiä vähän lahjottiinkin :) Alkuillasta kävimme myös ravintolassa ruokailemassa isommalla poppoolla, kun mieheni vanhemmat ja hänen sisko olivat mukana. Oli kyllä oikein mukava ja leppoisa päivä.

Koulutehtävät meinaa hukuttaa mut täysin alleen. Tuntuu, ettei päässäkään pyöri mitään muuta kuin tekemättömät tehtävät ja vielä aloittamattomat kurssit... blaaah. Jotenkin ei nyt vaan jaksais millään. Ei kertakaikkiaan! No, reilun kolmen viikon rutistus ja sithän meillä on miehen kanssa se viikon loma Afrikan auringon alla.
Lomaa odotan kyllä ihan mielettömästi, mutta kaihertaa kuitenkin ajatus siitä, että tyttönen jää tänne mummon hoiviin. Hyvässä hoidossahan tyttönen onkin, mutta silti.... No, tässä on vielä kolme viikkoa sopeutua ajatukseen.

Eilen meillä oli tyttöjen kanssa Neljän tähden savolaisen illallinen osa 2/4. Olin vissiin niin hätäisenä ruokapöydässä ja syömässä, että kamerakin jäi kokonaan kassiin.. höh!! Illallinen oli aivan mahtava ja ohjelma sopi tälle porukalle kuin nenä päähän :)
Meille tarjoiltiin alkuruuaksi caesar-salaattia, pääruuaksi oli madeiralaista perusruokaa: ranskalaisia perunoita, höyrytettyjä porkkanoita & parsaa, leivitettyä kuhaa ja sen päällä banaania. Jälkiruuaksi oli ihanan mehevä suklaakakku kera mascarponevaahdon.
Banaani&kala yhdistelmä hieman alkuun arvelutti, mutta pakko myöntää, että toimi äärimmäisen hyvin. Banaani oli paistettu samalla pannulla kalan kanssa, joten ei ollut niin makeaa kuin normaalisti banaani nyt on.
Ohjelmana meillä oli Speden Spelit! Aivan mahtava ilta oli siis eilen.

Ensiviikosta olisi tulossa taas melko tsäpäkkä!
Olisi tiedossa jumppaa, koirien pesua, koirien trimmiä, Neljän tähden savolaisen illallinen osa 3/4 ja vielä tyttöjen perinteiset pikkujoulut!

Kouluhommiakin pitäisi keretä jossain välissä tekemään. Kuitenkin ajatuksena olisi tällä viikolla tuoda joulua kotiin. Joulukorttien tekoa voisi vähän suunnitella ja jotain koristeita voisi hakea jo vintiltä. Haluan fiilistellä jo hyvissä ajoin, jouluihminen kun olen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti